cookandherbheading
Foto20100110170241

© 2011 Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.be 

Cook and Herb Kruidenwereld

Wim Maes

Nieuw Adres vanaf 1juli 2014 :

 

1. Correspondentieadres: Horsebaan 2 bus B 2900 Schoten

tel: 0499/71 29 48 - tel.0486/939123 - info@kruidenwereld.be

 

2.Kwekerij en Tuinen

Toegang Orangerie Kasteelpark Vordenstein : culinaire tuinen en kwekerij via parking Kopstraat (tov.huis nr 10) te Schoten :

Steeds welkom op afspraak . Afhalingen en bestellingen, mogelijk tot afhaling tijdens de kantooruren van maandag tem vrijdag.  Dagverse natuurlijke groenten, kruiden en eetbare bloemen, alsook plantgoed en zaden van kruiden  en bijzondere groenten volgens seizoen aanbod.

Of  raadpleeg onze extra opendeurdagen weekend opening activiteiten

 

VACATURES– update 30 maart 2015: de perfecte job of het uniekste beroep van je leven…

Cook and Herb – Kruidenwereld… voor smaak uit de tuin, fleur op je bord en passie in je leven….

Passie voor de lekkerste eetbare bloemen, culinaire kruiden en ambachtelijke onvergetelijke groenten, het beste uit de gastronomie, het fijnste van moeder natuur of de lekkerste tuin ?

 

COOK AND HERB- KRUIDENWERELD, beheert, adviseert met de grootste zeldzame collectie bijzondere eetbare bloemen, keukenkruiden en historische groenten. Wij zijn dagdagelijkse partner en adviseur van de beste gastronomische- en groenten restaurants van België en Nederland, alsook planten en zaden voor de liefhebber en hobbykok, gezeteld in de culinaire tuinen van het prachtige park Vordenstein Schoten;

Voor onmiddellijke aanwerving Cook and Herb:

Full of part –time medewerker, buiten en binnendienst, m/V,

Flexibel medewerker binnen- en buitendienst, assistent gastronomie, chauffeur leveringen, oogsten, bestellingen opvolgen, tuinonderhoud, afwisselend job, daguren, geen weekendwerk.

Rijbewijs B- diploma basis secundair onderwijs, wonende omgeving Antwerpen, Oost Vlaanderen of Brabant, leeftijd of ervaring minder van belang.

Dynamisch als de mieren, passievol als de bijen, stipt, flexibel, eerlijk, leergierig, passie voor je job, enthousiast en team player. Talen Nederlands, een minimum aan Frans. Ervaring en of diploma s in tuinbouw, bio-landbouw, gastronomie, kok-horeca of herborist, of groene vingers, kunnen een meerwaarde zijn, niet noodzakelijk. Verloning naar ervaring en prestaties.

Wegens dynamische uitbreiding culinaire tuinen VORDENSTEIN, voor aanwerving in de nabije toekomst Cook and Herb:

part –time medewerker, buiten en binnendienst, m/V,

onderhoud en aanleg tuinen, oogsten kruiden, bloemen, groenten, werkplaats hoofdzakelijk te Schoten, ook tijdelijke seizoens of stage sollicitaties mogelijk, afwisselend job, daguren, zelden weekendwerk.

Rijbewijs B- diploma basis secundair onderwijs, wonende omgeving Antwerpen, minimale interesse in eetbare planten en basiservaring groene vingers , dynamisch noodzakelijk.

 

Vacature; tijdelijke job, vakantiewerk- jobstudent voor een van onze klanten uit de topgastronomie,** te Zeeland ( regio Breskens-Sluis- Nederland ( juni, juli, augustus,2015) tuinonderhoud eetbare tuin -1 hectare –oogsten.

MAIL vandaag nog je gemotiveerde sollicitatiebrief met cv en werkervaring en referenties en neem snel telefonisch contact op na 14uur voor deze uniek kans in je leven.

Wim Maes – COOK AND HERB –KRUIDENWERELD- KASTEELPARK VORDENSTEIN– Horstebaan 2 b, 2900 Schoten op afspraak, sur rendez – vous.

Tel 0032.( 0)499 7129 48 - 0486 93 91 23 FAX. 03 297 38 46