cookandherbheading
Foto20100110170241

© 2011 Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.be 

logocookandherb

Voorjaar 2016

Cursus – workshop: Aanleg en onderhoud van de eetbare kruidentuin 12, 19 en 26 maart 2016 van 10 tot 13u (deel 1, deel 2, deel 3 ) - Ochtend sessies.

Praktische inleiding voor het aanleggen van een kleine, middelgrote of grote eetbare tuin, met voornamelijk eetbare bloemen, culinaire kruiden in combinatie met bijzondere eetbare planten, de lekkerste groenten of doorlevende en wilde groenten. U leert tijdens de lessen met praktijk in de culinaire tuinen van Vordenstein en toegepaste theorie alles volgens de natuurlijke en ecologische manier. U leert diverse vormen of soorten tuinen ontwerpen; voor het balkon, wilde tuin en vormtuinen, divers soorten planten kennen hun aard, smaken, standplaats, biotoop, seizoen, bodem en toepassingen ecologisch en culinair. Zaaien en vermeerderen, tuinonderhoud en onderhoud van de planten.

Deel 4 is apart te volgen eind 23april over exotische net niet winterhardekruiden, deel 5 volgt in oktober thema = najaarsonderhoud en oogst.

Prijs voor 3 cursussen deel 1 tot en met 3= 59 euro incl Btw , voordeeltarieven voor verenigingen - zie bovenaan deze pagina.

Locatie: Culinaire tuinen park Vordenstein –zaal boven de orangerie, Cursuscode: aanleg onderhoud kruidentuin – ochtend, 1tem3- 2016, indien in de mail gemeld' volzet' zie dan de namiddag sessies

Cursus – workshop: Aanleg en onderhoud van de eetbare kruidentuin 12, 19 en 26 maart 2016 van 14 tot 17u (deel 1, deel 2, deel 3 ) - Namiddag sessies. Wegens succes - extra cursus .

 

 

inschrijven via : info@kruidenwereld.be